Mit főzzek ma? Hamis gulyás, borsos tokány és krémesen lágy madártej vár rátok

Klasszikus menüsor, kívánatos ízek! A levesünk hamis gulyás legyen, majd egy hagyományos borsos tokányt falatozzunk, míg eljutunk a kanalazni való madártejig.

A mai menünket a hagyományos ízek uralják, mert tudjuk, hogy egyenesen rajongtok értük. Hamis gulyáslevest kínálunk, melyet egy borsos tokány követ, végezetül pedig madártej varázsol el minket.

LEVES

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több madártej itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...