Mit főzzek ma? Hamis gulyás, borsos tokány és krémesen lágy madártej vár rátok

Klasszikus menüsor, kívánatos ízek! A levesünk hamis gulyás legyen, majd egy hagyományos borsos tokányt falatozzunk, míg eljutunk a kanalazni való madártejig.

A mai menünket a hagyományos ízek uralják, mert tudjuk, hogy egyenesen rajongtok értük. Hamis gulyáslevest kínálunk, melyet egy borsos tokány követ, végezetül pedig madártej varázsol el minket.

LEVES

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több madártej itt!

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek