Mit főzzek ma? Fehérrépa-krémlevest, resztelt pulykamájat és almarózsát készítünk

A mai nap izgalmas zöldségkrémleves készül olcsón kihozható főfogással a magyaros ízek kedvelőinek, a végére pedig szépséges almarózsát tartogatunk.

Ma selymes répakrémleves készül az elhanyagolt gyökérből, a főétel klasszikus resztelt máj pulykából, a desszert pedig csinos almarózsa.

LEVES

Még több zöldségkrémlevest itt találsz!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több almás süti itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...