Mit főzzek ma? Egész napot átívelő, növényi alapú fogások

Hétfői, rendhagyó ajánlatunkban reggeli-, ebéd- és vacsoraötletekkel készültünk - kizárólag növényi alapanyagokból.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban céklás humuszt hoztunk ázsiai levessel és napraforgómagos kencével.

REGGELI

Céklás humusz ropogós pitával

Recept itt!

Még több humusz itt!

EBÉD

Gyömbéres soba tofuval

Recept itt!

Még több ázsiai leves itt!

DESSZERT

Nem-libamáj terrine Tokaji aszúval Steiner Kristóftól

Recept itt!

Még több szendvicskrém itt!

Legújabb receptek

Almás zabkása fahéjjal

A zabkását sokféle ízben el lehet készíteni, mi most egy igazi őszi verziót választottunk. A Rauch Happy Day almalé nagyon feldobja ízekben a kását, és a toppingokkal egészül ki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...