Mit főzzek ma? Kurkumás csirkeleves, pirított kínai tészta és kókuszkenyér lesz ma

Ma az ázsiai illetve kínai konyha kedvelői örülhetnek, de a kókuszos édességeket imádók sem fognak siránkozni!

Ebédre készüljön mindenféle finomság ázsiai beütéssel: a csirkelevesbe rakjunk gyömbért, kurkumát, a főétel legyen pirított kínai tészta, a desszert pedig kókuszkenyér.

LEVES

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Még több kínai tészta itt!

DESSZERT

Még több gyümölcskenyér itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!