Mit főzzek ma? Citromos tojásleves, sajtos rakott zöldség és mákos tészta laktat

Szín- és ízkavalkád jellemzi a mai menünket: a citromos tojásleves pasztellje mellé harsány zöldségek rakódnak, a cukorsokkot pedig mákos tészta enyhíti.

Különleges ízek várnak ma az asztalon: citromos-csirkés tojásleves indít, azt sajtos rakott zöldség követi, a zárást pedig mákos tészta teszi édessé.

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Még több édes tészta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek