Mit főzzek ma? Citrom és szójaszósz a mai hívószavaink

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma tojáslevest hoztunk gyömbéres csirkével és citromos muffinnal.

LEVES

Francia tojásleves

Recept itt!

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Japán gyömbéres csirke

Recept itt!

Még több mézes hús itt!

DESSZERT

Citromos muffin szilvalekvárral töltve

Recept itt!

Még több citromos muffin itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek