Mit főzzek ma? Sajtos brokkolikrémleves, burek és reform diós süti készül

A brokkolikrémleves melengeti a lelkedet, a sós burek elvarázsol roppanósságával, a reform diós süti pedig feldobja a napodat ma.

Mai menüajánlatunkban egy sajtos, tejszínes brokkolikrémleves, egy mennyei burek és egy igazi reform diós sütemény szerepel.

LEVES

Még több brokkolieves itt!

FŐÉTEL

Még több sós rétes itt!

DESSZERT

Még több diós süti itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili