Mit főzzek ma? Almaleves, borsos tokány és citromos-túros szelet a menü

Gyorsan elkészíthető fogások kerülnek ma az asztalra, melyekkel nem lesz komoly probléma.

A levesünk ezúttal édes lesz, ugyanis mézes almaleves készül, majd jöhet egy szaftos borsos tokány, végül egy citromos-túrós szelet kerül az asztalra.

LEVES

Még több almaleves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több túrós sütemény itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek