Mit főzzek ma? Ajo blanco, rakott brokkoli és sós hajtovány a formabontó menü

A megszokottól eltérő menü kerülhet ma az asztalra: sós, hideg leves (ajo blanco), marhahússal spékelt rakott brokkoli és sós hajtovány az ebéd.

Egy könnyed, hideg levessel ágyazunk meg a laktató rakott brokkolinak, desszert helyett pedig sós hajtovány vár a menü végén.

LEVES

Még több hideg leves itt!

FŐÉTEL

Még több csőben sült étel itt!

SÓS SÜTI

Még több sós csiga itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek