Mit főzzek hétvégén? Most végre nem nehezítjük el a gyomrunkat

Nem lesz most hús a hétvégi felhozatalban, de nem is vágyunk rá: spárgás-borsós olaszos rizottó és töltött cukkini a főételek, előétellel, levessel, desszertekkel kísérve.

Saláták, friss, zsenge zöldek, spárga, eper, avokádó, cukkini, túró, bogyósok!

SZOMBAT

ELŐÉTEL

Még több rukkolasaláta itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges tészta itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös süti itt!

VASÁRNAP

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött cukkini itt!

DESSZERT

Még több túrókrém itt!

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Pontot tettek az örökös vita végére: kiderült, hogy az igazi...

Régóta fennálló vita övezi a műfenyő vs. valódi fenyő témakörét. Vajon melyik megvásárlásával ártunk többet a környezetünknek? A kivágott fákkal vagy a sok műanyaggal és melléktermékkel, ami egy műfenyő gyártása során keletkezik? Az Ökológiai Kutatóközpont elmondta, melyiket érdemes választani, ha a cél a fenntarthatóság.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...