Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mindenki megdöbbent, amikor elárulta a korát ez a nő

Elképesztő hírnévre tett szert azért, csak azért, mert elárulta a korát. Rengetegen írták meg a történetét az egész világon. 

A Manchesterben élő Sakina Jabeen maroknyi követőtáborából egy szempillantás alatt több ezrest csinált, amikor bevallotta a korát a TikTokon. A nőt folyamatosan azzal nyaggatták követői, hogy árulja el, mennyi idős, így végül engedett a nyomásnak és elárulta a számot. Rajongói teljesen megdöbbentek, amikor kiderült, hogy már betöltötte a 35-öt, a követői ugyanis 19 és 25 közöttinek saccolták.

@sakinajj

If I keep it casual maybe it will look like I didn’t try...? ##swipeliketinder ##taptaptap ##trending

Tap In – Saweetie

Sokan azonban nem hittek neki és azzal támadták be, hogy a sok sminknek, illetve a jó filtereknek köszönheti kamaszos kinézetét. Sakina azonban gyorsan reagált a vádakra és kitett egy videót, amiben lemossa magáról az arcfestéket, hogy lássák, smink nélkül is nagyon fiatalnak tűnik.

Részemről minél több felvételt látok róla, annál megdöbbentőbb számomra, mennyire tökéletesnek és fiatalnak tűnik az arcbőre. Érdemes több videóját is megnézni, hogy igazán elkápráztasson a fiatal kinézete.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: TikTok

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!