Így állj mérlegre, hogy a valódi súlyodat mutassa

Bizony, egyáltalán nem mindegy, mikor állsz rá a mérlegre, hiszen csak akkor mutatja a valódi súlyodat, ha betartod ezeket a szabályokat.

Az valószínűleg már számodra sem újdonság, hogy a súlyunkat rengeteg minden befolyásolja. Ezért sem kell megijedned, ha egy napon belül teljesen mást mutat, vagy ha másnap reggel változik meg a szám.

De akkor mégis hogyan tudod megállapítani, hány kiló vagy valójában?

Így állj mérlegre, hogy a valódi súlyodat mutassa

Fontos az időzítés!

A legjobb, ha a reggelt lövöd be a mérlegelésre. A legjobb, ha vécézés után állsz rá a mérlegre, hiszen valószínűleg ilyenkor vagy a legkönnyebb (így talán nem kapsz sikítófrászt a számtól), illetve ebben az időpontban tudod megteremteni napról napra a leghasonlóbb körülményeket.

Így helyezd el a mérleget!

Ahhoz, hogy a valós eredményt kapd, fontos, hogy egy kemény, sík felületen helyezd el a mérlegedet.

A szőnyeg egyáltalán nem jó hely számára. Mielőtt ráállsz, győződj meg a felsoroltakról, kapcsold be, majd várj addig, amíg nullát mutat a számláló. Állj fel a közepére, és tartsd magad egyenesen a mérlegelés alatt.

Csak a saját mérlegedet használd!

Ha van otthon egy jól működő mérleged, akkor csak azon nézd a súlyod. Bármennyire is nagy a kísértés, ne állj másnál mérlegre, hiszen valószínűleg mást mutat majd, így nem tekinthető hitelesnek az adat a súlyod változásával kapcsolatban.

Forrásunk volt.


Még több életmód:

Címlapról ajánljuk

További cikkek