Menü: utazz a nyárba!

Tudjátok már, hogy hová mentek nyaralni? Ha még nem, akkor kiránduljunk egyet a mediterrán és a balkáni gasztronómia világába, hátha ez segít a döntésben...

Nemzetek konyhája itt >>

Heti menü – 2012. április 16–22.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Selymes, sült édesburgonya-krémleves

A sütőben karamellizálódó édesburgonya mély, édeskés íze még krémesebbé és gazdagabbá teszi ezt a levesklasszikust. Ha szeretnél egy igazán melengető, illatos fogást, ami egyszerre ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Palacsinta alaprecept

Kicsi és nagyok kedvence a palacsinta. Akár sós, akár édes töltelékkel készíted, a legfontosabb, hogy az alap rendben legyen: ez a mi tökéletes palacsinta alapreceptünk, amiben biztosan ...