Mentsd meg a gyümölcsöt!

Az egész napos lekvárfőzős procedúra ideje lejárt! Gyorsítsd fel te is a befőzés időtartamát és csatlakozz a "Mentsd meg a gyümölcsöt" mozgalomhoz! (x)

Mentsd meg Te is a gyümölcsöt!

Az idei gyümölcsszezonban az Ed.Haas Hungaria Kft. ezzel a szlogennel buzdítja a befőzni vágyókat, hogy igenis a lehető legtöbb zamatot zárják be a lekvárosüvegbe.

Talán még mindig van, aki nem tudja, hogy az egész napos lekvár főzés ideje lejárt; és nem azért, mert már nem divat! A Haas Quittin zselésítő befőzőszerekkel a lekvár gyorsan elkészíthető, így nem csak igazán gyümölcsös, hanem vitamindúsabb is maradhat a lekvárod! Ráadásul, a Haas Quittin zselésítőszereknek hála, bátran spórolhatsz a cukron, aminek az egészséged is örül! Csatlakozz Te is a Haas Mentsd meg a gyümölcsöt mozgalmához, hogy a Te lekvárod is extra-gyümölcsös lehessen!

Használj Haas Quittint a lekvárkészítéshez, így nem csak a töredékére csökkentheted a befőzéssel eltöltött időt, hanem a mennyei gyümölcsösség is ott marad a lekvárodban, hiszen akár 5-10 perc főzés után máris kimenekítheted a legfontosabb alapanyagot a lábasból – hiszen a gyümölcstől finom a jó lekvár! (x)

Még több Haas lekváros torta receptet itt találsz.

Tudj meg még többet a Haas termékeiről és a mozgalomról itt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!