Mentsd meg a gyümölcsöt!

Az egész napos lekvárfőzős procedúra ideje lejárt! Gyorsítsd fel te is a befőzés időtartamát és csatlakozz a "Mentsd meg a gyümölcsöt" mozgalomhoz! (x)

Mentsd meg Te is a gyümölcsöt!

Az idei gyümölcsszezonban az Ed.Haas Hungaria Kft. ezzel a szlogennel buzdítja a befőzni vágyókat, hogy igenis a lehető legtöbb zamatot zárják be a lekvárosüvegbe.

Talán még mindig van, aki nem tudja, hogy az egész napos lekvár főzés ideje lejárt; és nem azért, mert már nem divat! A Haas Quittin zselésítő befőzőszerekkel a lekvár gyorsan elkészíthető, így nem csak igazán gyümölcsös, hanem vitamindúsabb is maradhat a lekvárod! Ráadásul, a Haas Quittin zselésítőszereknek hála, bátran spórolhatsz a cukron, aminek az egészséged is örül! Csatlakozz Te is a Haas Mentsd meg a gyümölcsöt mozgalmához, hogy a Te lekvárod is extra-gyümölcsös lehessen!

Használj Haas Quittint a lekvárkészítéshez, így nem csak a töredékére csökkentheted a befőzéssel eltöltött időt, hanem a mennyei gyümölcsösség is ott marad a lekvárodban, hiszen akár 5-10 perc főzés után máris kimenekítheted a legfontosabb alapanyagot a lábasból – hiszen a gyümölcstől finom a jó lekvár! (x)

Még több Haas lekváros torta receptet itt találsz.

Tudj meg még többet a Haas termékeiről és a mozgalomról itt.

Legújabb receptek

Florentine

Ha kekszre vágynátok és kipróbálnátok valami újdonságot, akkor ismerkedjetek meg a florentine-nel, ezzel a ropogós és természetéből adódóan gluténmentes, édes tallérral. Ennek a ...

Húsmentes töltött paprika

Annak ellenére, hogy a nyári nagy melegben gyomrunk nem kívánja a túlzottan nehéz ételeket, a klasszikus magyar konyha csak relatíve kevés olyan receptet biztosít, amivel elhagyhatnánk a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem víz, és nem gyümölcslé: ez a legjobb hidratáló ital...

Nyáron különösen oda kell figyelni a megfelelő hidratálásra, ami nem mindig könnyű, hiszen a vízre könnyen rá lehet unni, ha literszámra kell inni. Mi most egy olyan alternatívát mutatunk az idősebb korosztály számára, amely felfrissít, és segít hidratáltnak maradni!

Ezzel az egyszerű trükkel olcsóbb és gazdagabb ízű lesz a...

A lecsó a nyár egyik kedvenc étele, amiben a paradicsom, paprika és hagyma szentháromsága jelenti az alapot, mindezt pedig különböző módokon dobhatjuk fel. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenkinek megvan a maga bevált receptje. Mai Napi Tippünk viszont olyat mutat, amivel egy kicsit olcsóbbá, krémesebbé és ízgazdagabbá tesszük a lecsót!

Top Receptek

Legfinomabb limonádé

Ki ne imádná a limonádét, az első nyáriasan meleg napokon pedig semmi sem esik jobban, mint egy nagy pohár jeges frissítő ebből a citromos kedvencből! Ebben a verzióban egész citromokat ...

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...