Megismertük az Aldi háziasszonyait!

A tévében már számtalanszor láttuk őket, de a közelmúltban végre személyesen is megismerkedhettünk az Aldi háziasszonyaival. És ha már találkoztunk, néhány trükkjüket is ellestük!

Legyen szó egy gyors vacsora megfőzéséről, egy családi ebéd elkészítéséről vagy otthoni szépségápolásról, az Aldi háziasszonyai mindenben tudnak tanácsot adni! És erről meg is bizonyosodhattunk a budapesti Chefparade Főzőiskolában. Etel, Dia és Dóra más-más háztartási terület mesterei, így mindenki számára hasznos tapasztalataikat oszthatták meg a sajtótájékoztatón.

Etel és Dóra főzött – Etel egy finom, tradicionális süteménnyel, bólyi lepénnyel, Dóra pedig egy könnyed ebédmenü receptjének elkészítésével lepte meg a résztvevőket. Dia – mivel a házi kencék híve – szépségápolási tippeket adott, miközben kétféle pakolást is elkészített kizárólag természetes, a háztartásokban is fellelhető alapanyagokból. (x)

Ismerkedj meg az Aldi háziasszonyaival! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.