Megismertük az Aldi háziasszonyait!

A tévében már számtalanszor láttuk őket, de a közelmúltban végre személyesen is megismerkedhettünk az Aldi háziasszonyaival. És ha már találkoztunk, néhány trükkjüket is ellestük!

Legyen szó egy gyors vacsora megfőzéséről, egy családi ebéd elkészítéséről vagy otthoni szépségápolásról, az Aldi háziasszonyai mindenben tudnak tanácsot adni! És erről meg is bizonyosodhattunk a budapesti Chefparade Főzőiskolában. Etel, Dia és Dóra más-más háztartási terület mesterei, így mindenki számára hasznos tapasztalataikat oszthatták meg a sajtótájékoztatón.

Etel és Dóra főzött – Etel egy finom, tradicionális süteménnyel, bólyi lepénnyel, Dóra pedig egy könnyed ebédmenü receptjének elkészítésével lepte meg a résztvevőket. Dia – mivel a házi kencék híve – szépségápolási tippeket adott, miközben kétféle pakolást is elkészített kizárólag természetes, a háztartásokban is fellelhető alapanyagokból. (x)

Ismerkedj meg az Aldi háziasszonyaival! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.