Megcsináltuk Elvis Presley gyengéjét, avagy a világ leghizlalóbb szendvicsét

Ezt is megértük: a ZSÍRZSÚR második epizódjához érkezett, melyben most egy igazi király lakomáját fogom elkészíteni - méghozzá a rock and roll királyáét!

Szóval az a helyzet, hogy nagyon szeretem Elvis Presleyt, a királyt, ezért is jutott eszembe, hogy utánanézzek, mi volt a kedvenc étele. Én kapásból olyanokat vizionáltam, mint a Surf 'n' turfvagy valamilyen Heston Blumenthal féle őrültség, avalóság azonban meglepett. Kiderült, hogy egy Amerikában teljesen átlagosnak számító hétköznapi kaja volt nála az abszolút favorit - na jó, hazudok, mert természetesen volt benne egy oltári nagy csavar is, ezt figyeljétek:

Elvis szendvicsének receptje

Szóval egy "szimpla" szendvics volt a rajongásának tárgya...

...na nem vajas kenyér felvágottal és zöldséggel megküldve, hanem jófajta toastkenyér mogyoróvajjal, ropogósra sült baconnel és banánnal, amit egy tengernyi vajban sütöttek át, ahhh...

Őrültségnek hangzik, igaz-e? De én elkészítettem, kipróbáltam, és azt kell mondanom, hogy zseniális egy étel ez. Bár tény, hogy egynél többet nem bírtam megenni, így már érthető is, hogy a király élete vége felé miért volt olyan kis ducibonbon.

Lessétek meg a videót, és készítsétek el ezt a királyi kaját. Nem fogtok csalódni, csak hízni!

Ezt a ZSÍRZSÚR részt láttad-e már?

Itt az első ZsírZsúr receptvideó, ami annyira sajtos és szaftos, hogy azonnal fejre állsz

Címlapról ajánljuk

További cikkek