Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Megbántották egy lánybúcsún, azonnal fogyókúrába kezdett, és 36 kilótól szabadult meg

Egy lánybúcsún kapta meg a végső löketet ahhoz, hogy végre testmozgásba és diétába kezdjen.

Az Angliában élő Hannah Guthrie életét teljesen megváltoztatta egy lánybúcsú, a pár évvel ezelőtt tartott partin ugyanis olyan megalázónak érezte, hogy súlya miatt marad le valamiről, hogy ez volt számára az utolsó löket a fogyókúrához.

Hannah egy ismerőse buliján vett részt, ahol a menyasszonyon és annak édesanyján kívül senkit sem ismert, így nagyon megalázó volt számára, amikor kiderült, hogy súlya miatt nem vehet részt egy izgalmas programon.

A lányok Segway túrára (a Segway egy önegyensúlyozó, két kerekű, elektromos meghajtású közlekedési eszköz) mentek volna, de előtte mindenkit le kellett mérni, az igen drága szerkezet ugyanis maximum 114 kilót bír el. Mivel Hannah ekkoriban 123 kilót nyomott, közölték vele, hogy nem állhat rá a Segwayre. A fiatal lány borzalmasan rosszul érezte magát ezek után, és úgy döntött, hogy diétázni kezd.

A nő elhagyta a cukros ételeket, különösen a csokoládé habzsolását, ezek mellett pedig elkezdett edzeni is. Lejárt az edzőterembe, úszni járt, sőt még egy tánctanfolyamra is beiratkozott. Ennek köszönhetően Hannah 36 kilótól szabadult meg, és azt mondja, akkor veszi észre leginkább, mekkora változáson ment át, amikor régi képeit nézegeti.

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!