Még több magyar termék a Lidlben!

Szeretjük a magyaros fogásokat, szeretjük a magyar termékeket! Ha pedig a Lidlben vásárolsz, még több kiváló minőségű és olcsó hazai finomság kerülhet az asztalodra!

A Lidl jelenleg 157 áruházzal van jelen Magyarországon, 1400-at is meghaladó termékkínálatában mintegy 200 magyar beszállító 810-féle terméke érhető el, azaz a magyar termékek aránya meghaladja az 50 százalékot. A „Lidl a magyar beszállítókért” program célja, hogy ez az arány 2014 végére elérje a 60 százalékot.

A program résztvevőjeként a Lidl beszállítóinak lehetősége nyílik csatlakozni az áruház nemzetközi hálózatához is, amelynek keretében a magyar beszállítók termékei megjelenhetnek más európai országok Lidl áruházainak polcain is.

A Lidl magyar beszállítói pozitív tapasztalatokkal rendelkeznek az együttműködésük kapcsán. A Tokaj Kereskedőház Zrt. főborásza arról számolt be, hogy a Lidllel való kapcsolatuk a vállalat életében rövid idő alatt kiemelkedő jelentőségű üzletággá nőtte ki magát. A Hungerit Zrt. pedig az elmúlt nyolc év alatt mintegy hússzorosára növelte forgalmát, melyet közös fejlesztésekkel, a gyártói és kereskedői márkák erősítésével a Lidllel közösen sikerült elérniük. (x)

Ismerkedj meg a Lidl kínálatával! >>

Magyaros fogásokért kattints ide! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.