Még több magyar termék a Lidlben!

Szeretjük a magyaros fogásokat, szeretjük a magyar termékeket! Ha pedig a Lidlben vásárolsz, még több kiváló minőségű és olcsó hazai finomság kerülhet az asztalodra!

A Lidl jelenleg 157 áruházzal van jelen Magyarországon, 1400-at is meghaladó termékkínálatában mintegy 200 magyar beszállító 810-féle terméke érhető el, azaz a magyar termékek aránya meghaladja az 50 százalékot. A „Lidl a magyar beszállítókért” program célja, hogy ez az arány 2014 végére elérje a 60 százalékot.

A program résztvevőjeként a Lidl beszállítóinak lehetősége nyílik csatlakozni az áruház nemzetközi hálózatához is, amelynek keretében a magyar beszállítók termékei megjelenhetnek más európai országok Lidl áruházainak polcain is.

A Lidl magyar beszállítói pozitív tapasztalatokkal rendelkeznek az együttműködésük kapcsán. A Tokaj Kereskedőház Zrt. főborásza arról számolt be, hogy a Lidllel való kapcsolatuk a vállalat életében rövid idő alatt kiemelkedő jelentőségű üzletággá nőtte ki magát. A Hungerit Zrt. pedig az elmúlt nyolc év alatt mintegy hússzorosára növelte forgalmát, melyet közös fejlesztésekkel, a gyártói és kereskedői márkák erősítésével a Lidllel közösen sikerült elérniük. (x)

Ismerkedj meg a Lidl kínálatával! >>

Magyaros fogásokért kattints ide! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek