7 étel, amit tegyél medvehagymássá tavasszal

A tavasz egyik legkarakteresebb alapanyaga mindenképpen a medvehagyma: a harsány levelek március végétől boldogítanak minket, ez idő alatt pedig megannyi különböző ételbe belepakolhatjuk őket – például az alábbi receptekbe.

Van egy sor olyan recept, amit ugyan egész évben készítünk, a szezonok változását lekövetve azonban kiegészíthetjük őket ezzel-azzal. Tavasszal például a medvehagyma kerül sorra: ízes, erőteljes leveleit beleapríthatjuk a levestől kezdve egészen a fasírtig. Ha igazán friss, évszakhoz passzoló hangulatot szeretnénk adni az ebédeknek, vacsoráknak, egészítsük ki őket medvehagymával – a most következő receptek például kifejezetten jól viselik az átváltozást.

Nézd meg galériánkban a medvehagymával kiegészíthető ételeket, kattints a receptekért a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További tavaszi finomságok várnak itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek