7 étel, amit tegyél medvehagymássá tavasszal

A tavasz egyik legkarakteresebb alapanyaga mindenképpen a medvehagyma: a harsány levelek március végétől boldogítanak minket, ez idő alatt pedig megannyi különböző ételbe belepakolhatjuk őket – például az alábbi receptekbe.

Van egy sor olyan recept, amit ugyan egész évben készítünk, a szezonok változását lekövetve azonban kiegészíthetjük őket ezzel-azzal. Tavasszal például a medvehagyma kerül sorra: ízes, erőteljes leveleit beleapríthatjuk a levestől kezdve egészen a fasírtig. Ha igazán friss, évszakhoz passzoló hangulatot szeretnénk adni az ebédeknek, vacsoráknak, egészítsük ki őket medvehagymával – a most következő receptek például kifejezetten jól viselik az átváltozást.

Nézd meg galériánkban a medvehagymával kiegészíthető ételeket, kattints a receptekért a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További tavaszi finomságok várnak itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk