Óriási meglepetéssel készül a McDonald's a felnőtteknek

A '80-as és '90-es évek gyermekei ujjaikat csuriba rakva remélhetik, hogy Magyarországon is kapható lesz a McDonald's meglepetésmenüje.

Sok felnőtt a mai napig nosztalgikus hangulatba kerül, amikor meglát egy McDonald's-os Happy Meal dobozt, a házikó alakú kartonról ugyanis mindenkinek az jut eszébe, vajon milyen műanyagzacskóba rejtett játék lapulhat benne. Az Egyesült Államokban hamarosan a felnőttek is újraélhetik a gyerekkort, a Meki ugyanis limitált szériás retró Happy Meal menüvel újítja meg kínálatát – derül ki a gyorsétteremlánc Instagram-bejegyzéséből.

A Felnőtt Happy Meal tartalma egy Big Mac vagy egy tízdarabos McNuggets, egy ital, krumpli és egy játék, amit egy helyi divatcég, a Cactus Plant Flea Market (CPFM) biztosít. A játékok a McDonald's régi emblematikus figurái (Hamburgler, Birdieés Grimace), valamint Buddy, a CPFM saját karaktere.

A limitált szériás Happy Meal menük mellett a divatcég saját McDonald's ruhakollekciót is piacra dob.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

4 hely a Normafán, ahol jóllakhatunk...és nem csak rétessel!

A Normafa a budapestiek menekülőhelye. Ha sok már a betonból, zajból és dugóból, a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel mindösszesen 30-40 perc alatt felérhetünk oda, amiről Sisi hercegné elragadtatással így nyilatkozott: „Csodálom az embereket, miért mennek oly messze vidékre nyaralni, mikor e hegyek s az itteni kilátás kiállja a versenyt a legszebb világrészekkel.”

Nosalty

További cikkek