Luxusutat nyerhetsz Massimo Botturához, főzzetek és kocsikázzatok egyet Modenában!

Massimo Bottura korunk egyik legismertebb olasz séfje, így valakinek igazi álma válhat valóra azzal, ha megnyeri a két főre szóló luxusutazást.

Két szerencsés ember álomutazást nyerhet az olaszországi Modenába, ha pedig ez még nem lenne elég a csaknem egy éve tartó bezártság után, a nyertesek Massimo Botturával főzhetnek és kocsikázhatnak egy egész napot át.

Massimo Bottura

Massimo Bottura korunk egyik leghíresebb olasz séfje, étterme, a modenai Osteria Francescana három Michelin-csillagos minősítést kapott, nem mellesleg pedig 2016-ban és 2018-ban is a világ legjobb éttermének nyilvánították ki a TOP 50-es listán.

Az olasz vendéglátóshoz most bárki eljuthat, aki jelentkezik az Omaze nevű szervezet oldalán. Az Omaze egy olyan adományozási platform, amely rendszerint híres sztárok közreműködésével szólítja meg az embereket: aki feljelentkezik és adományoz valamilyen jó ügy érdekében, lehetőséget kap arra, hogy akár egy egész napot eltölthessen kedvenc színészével, énekesével, vagy ahogy ebben az esetben, akár kedvenc szakácsával.

A legszerencsésebb jelentkező másodmagával látogathat el Modenába, a repülőutat és a szállást is a cég állja.

A nyereménycsomagban szerepel egy 9 fogásos degusztációs menü az Osteria Francescana-ban, közös tortellinikészítés Botturával vagy autókázás Modenában egy igazi Ferrarival.

A programok között továbbá szerepel egy Ferrari Múzeum és a helyi balzsamecet-múzeum meglátogatása is, a nyertes páros az éjszakát pedig nem máshol, mint a Bottura által üzemeltetett Casa Maria Luigiában töltheti el. Bottura hamarosan nem máshol, mint a Ferrari maranellói közponjtában nyit új éttermet Cavallino néven, a nyertesek pedig még a nyitás előtt bejárhatják, és ki is próbálhatják az éttermet.

Jól hangzik, ugye? A játékra való jelentkezéssel még egy jó ügyet is támogathatunk, Bottura és felesége, Lara Gilmore ugyanis néhány éve alapította meg a Food for Soul nevű non-profit alapítványt. A kezdeményezés célja az élelmiszerpazarlás visszaszorítása, a szervezet pedig felvilágosító és segélyprogramjai mellett ingyenes ételosztásokat is szervez. A nyereményjátékra való nevezéshez nem szükséges adományt küldeni, aki viszont szeretne jótékonykodni, több opció közül is választhat.

A játékra június 11-ig lehet jelentkezni, a sorsolás eredményét pedig a hónap végén teszik majd közzé.


Érdekel az olasz konyha? Akkor ezeket a cikkeket is olvasd el:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek