Már chipsízű leves is létezik - „pont erre volt szüksége a világnak”

Mikor éppen azt gondolnánk, hogy a világ már semmi újat nem tud nekünk mutatni, akkor dobnak a piacra valami újabb őrültséget: most éppen Pringles ízesítésű levest. 

Most éppen a már eleve furcsa megjelenéséről híres Pringles újított be, piacra dobták ugyanis a márka extrém fűszerezésű instant leves változatát.

Miért marad számunkra örökre furcsa a Pringles chips?

Tekintsünk most el a termék árától, és beszéljünk csak a megjelenésről. A hengeres dobozba zárt krumpliszirmok egytől egyig ugyanazt a tökéletes formát alkotják, sem illatra sem ízre nem jut eszünkbe, hogy valódi krumpliról lenne szó. A Pringles chipsek valójában csak 42% krumplit tartalmaznak, ezért az Egyesült Államok kormánya határozatban tiltja, hogy valódi chipsnek nevezzék a fűszeres rágcsát.

Ha pedig már a furcsaságoknál tartunk, a távoli Szingapúrban már kétféle ízben, hagymás-tejfölös valamint jalapenos japán jakiszoba tészta változatban kapható a Pringles chips és a Super Cup nevű márka instant leves változata.

A legtöbb ember aki már kipróbálta a levest egy kellemes csalódásról számolt be. Egyik ízesítés sem volt túlfűszerezve, sőt, egyesek szerint a jakiszobás változat finomabb, mint akármelyik ízesítésű Pringles chips a világon.

A Pringles leveseket igencsak borsos áron, kb. 925 forintért lehet beszerezni, ami sok embert eltántorít attól, hogy kipróbálja (Elvégre mi a jó az instant levesben, ha nem az, hogy olcsó?).

A Távol-Keleten nem mellesleg nagyon nagy kereslet van a furcsa ízű levesekre és chipsekre, A Super Cup és Pringles kollaborációjának keretében Japánban már kapható a tintahalas-jakiszobás, valamint a szójás csirkés ízesítésű leves is.

Ezeket olvastad már?

via

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek