Lorde csirkeszárnyevős videójától garantáltan szerelembe esel az énekesnővel

Egy kis kihagyás után Lorde visszatért a rivaldafénybe, és a zenélés mellett másik szenvedélyének, a gasztronómiának is aktívan hódol.

Pár éve robbant be a zeneiparba, de az utóbbi időszakban keveset lehetett hallani Lorde-ról. Nemsokára viszont érkezik új albuma, a Solar Power, aminek népszerűsítése érdekében mindent bevet az énekesnő, például a Hot Ones nevű műsorba is ellátogatott vendégként, ahol extrém csípős csirkeszárnyakat falatozott, miközben hobbijáról, a hagymakarikák értékeléséről is beszélt.

Lorde csirkeszárnyevős videójától garantáltan szerelembe esel az énekesnővel

A műsorban Lorde elmesélte, hogy a Solar Power egyik inspirációja az arany szín volt, ami a naplementét kísérő aranyló fénycsóvákra utal (angolul golden hour-nak, vagyis arany órának nevezik a napnak ezt a szakát). A projekt számára olyan, mint egy „imaalbum” a Naphoz, mivel az utóbbi időben nagyon sokat volt a természetben. Eközben épp egy jalapenoszószban megforgatott csirkeszárnyat falatozott, és még csak el sem fintorodott, sőt, megjegyezte, hogy milyen finom.

Ezután mesélt még arról, hogy milyen ételeket szeret – közben eltüntetett egy újabb csípős csirkeszárnyat -, elmondta, hogy a kedvenc fagyija a cookies & cream ízesítésű, és hogy sajtínyencnek tartja magát (minél „furcsább”, annál jobb).

Ha kedvet kaptál, íme egy tuti recept:

A riporter rákérdezett az énekesnő hobbijára is, vagyis az Instagram-oldalára, ahol a különböző vendéglátóhelyeken kapható hagymakarikákat értékeli. Lorde azt is kifejtette, hogy szerinte milyen a jó hagymakarika: vastagon szelt hagyma, ropogós héj és inkább valamilyen krémes feltét, nem morzsás. Plusz fontos szempont, hogy a hagyma minden falatnál törjön, és ne essen ki a bundájából.

Forrásunk volt


Olvass még többet a mennyei csirkeszárnyakról:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek