A Lidl 2013-ban is szuper márka!

Második alkalommal kapott Superbrands és Business Superbrands díjat a Lidl Magyarország. A független szakemberekből álló bizottság 2013-ban is érdemesnek találta az áruházláncot a védjegyek viselésére.

Az idén kilencedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands, hatodik alkalommal a Business Superbrands díjakat. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a Lidl eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Tudtad? A Lidl alapítása az 1930-as évekre nyúlik vissza Németországba. Mára már Európa legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatát tudhatja magáénak. Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, ma már országszerte 158 áruháza, 3 logisztikai központja és mintegy 3500 dolgozója van.

„Folyamatos fejlődéssel, minőséggel, kiváló ár–érték aránnyal igyekszünk vásárlóink kedvében járni, az ő igényeiknek a leginkább megfelelni. Törekszünk termékkínálatunk bővítésére is, melyet egyre több hazai beszállító bevonásával kívánunk megvalósítani” – mondta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke. „A Superbrands és Business Superbrands díj másodszori elnyerése azt jelenti számunkra, hogy jó úton járunk” – tette hozzá.

Az elismerés pozitív visszaigazolás nemcsak a Lidl Magyarország, hanem a partnerek, vásárlók számára is, amely garanciát nyújt arra, hogy egy megbízható élelmiszerlánc minőségi termékeit és szolgáltatásait választják. (x)

Még több magyar termék a Lidlben >>

A Lidlről itt tudhatsz meg többet >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek