A lecsó 2-3 éve szépen, fokozatosan olyan drága kaja lett, hogy az embernek a kedve is elmegy tőle, hogy megfőzze. Nyár közepén-végén, a paradicsom és paprika szezonjában ugyan valamivel azért olcsóbb, de még így is sokezer forint egy fazéknyi, főleg, ha húsosan esszük. A konyhai tippek tárháza viszont most is segítségünkre lesz: gondolkodtunk egy kicsit, osztottunk-szoroztunk, és arra jutottunk, hogy a következő tippekkel csökkenthetjük a lecsó árát, vagyis a benne levő drága alapanyagok mennyiségét.
Így főzzünk lecsót kevesebb paprikával, paradicsommal és hússal, kedvezőbb áron, katt a galériára!
Receptajánló:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További hasznos konyhai tippekért kattints erre: