A nyári gyümölcsök talán a legfinomabbak az összes közül: a barack, a cseresznye, a füge, a dinnye minden formájában képes mosolyt csalni az arcunkra. A legtöbbször talán magukban esszük, esetleg süteményekbe vagy salátákba pakoljuk őket – pedig megállnák a helyüket húsételek mellett is. Sőt, a dzsemesre sült, édes nyári gyümölcsök fantasztikusan kiegészítik a húsok sült, zsíros-sós aromáit: nézzük, melyek a legjobb kombinációk!
Nézd meg galériánkban, mely nyári gyümölcsök kerülhetnek húsételekbe, a receptekért kattints a képre!
Receptek nyári gyümölcsökkel és húsokkal a főszerepben:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több nyári ötletért kattints ide:
- a
- b
- c