Így küzd a plusz kilók ellen Kulcsár Edina

Kulcsár Edina őszintén beszélt arról, hogyan változott meg a testéhez való viszonya a harmadik gyermeke után.

Kulcsár Edina szívesen osztja meg gondolatait komolyabb témákkal kapcsolatban is, mint például arról, hogy hogyan viszonyul a testéhez harmadik gyereke születése után. Mint már többször is elárulta, Amara születése után nem az volt az első dolga, hogy rohanjon a konditerembe, amiért több kritika is érte, olyan is volt, aki tehénnek nevezte.

Így küzd a plusz kilók ellen Kulcsár Edina

Az Kulcsár Edina a bántó szavak ellenére sem kezdett komoly diétába, azonban rendszeresen edz, hogy formában tartsa magát. Eredményeiről most bővebben is beszámolt:

A hír igaz! A 3. gyerek után minden más. Köztük a test változása is, legalábbis nálam. És muszáj hozzátennem, hogy én még így is a szerencsésebbek közé sorolhatom magam. Szoptatós anyukaként és feleségként (akinek a férje kifejezetten szereti a jelenlegi súlyom) nem merek hatalmas diétákba kezdeni, viszont az edzés, pontosabban a barackcsapat sok mindenben a mentsváram. Akik nem látnak nap mint nap, azok sokszor megdicsérnek, hogy sokat fogytam, de ez valójában nem kifejezetten igaz. Úgy, hogy csak az edzésre figyelek, úgy fogyok kb. 1 kilót/hónap, bár az első hónapban lement azonnal 3 is. Szóval amit el tudok mondani, az az, hogy a barackcsapattal eddig nagyon sokat formálódtam és kb. 6 kilót fogytam

– írta bejegyzésében.

A kommentelők nem győzik dicsérni Edina alakját és elért eredményeit.

Címlapkép: Nagy Zoltán/Fotocentral


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!