Kukkants be a Dallas Samanthájának konyhájába

Ki ne látott volna, akár csak egy képkockát az ikonikus Dallas című sorozatból. Linda Gray, a hírhedt iparmágnás, Jockey Ewing feleségét, Samanthát játszotta. Ismerős, igaz?

Linda Gray a 90-es évek elejétől kezdve ült be mindannyiunk nappalijába hétről-hétre a Dallas című sorozattal. Elképesztő és szinte hihetetlen, de a ma már 78 éves színésznő, 1971-ben vásárolt kaliforniai otthonát épp árulja, közel 3 millió dollárért.

A 3400 négyzetméteres birtokon található egy egyszintes fő ház, három hálószobával, két fürdőszobával és két kandallóval.

Állítólag a színésznő és férje sokat tartózkodtak a birtokon, ami tökéletesen meglátszik a konyhán is, hiszen minden kézre van.

A hangulatos, természetes színek, minták és burkolóanyagok uralta konyha egyszerű, de mégis igazán különleges kialakítású. Tipikusan olyan helyiség, ahol mindennek megvan a pontos helye. Nincs túlgondolva, minden giccstől és sallangtól mentes.

A tágas, világos, nagy ablakokkal megáldott amerikai konyha pedig az étkezővel alkot egy egységet. Nekünk külön kedvencünk az egyedi kialakítású fa étkezőszékek az asztallal együtt!

Meg kell hagyni, a színésznőnek remek ízlése van!

Ezeket olvastad már?

via Variety

Címlap:Maureen Donaldson/Getty Images

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek