A csicseriborsó egyre növekvő népszerűsége nem véletlen, hiszen ez a kis hüvelyes valóban sokoldalú, tápláló, és kiválóan illeszkedik az egészségtudatos táplálkozásba. Rendkívül gazdag fehérjében, rostokban és vitaminokban, így fontos része lehet az egészséges étrendnek. Ám azt kevesen tudják, hogy nemcsak a klasszikus falafel és hummusz készítésére alkalmas a csicseriborsó, hanem számos más ételben is remekül helytáll. Most olyan trükköket mutatunk neked, amelyek segítségével teljesen más szintre emelheted a sima csicseriborsó-konzervet.
Nézd meg a galériában, miként tudod felturbózni a konzerv csicseriborsót, katt a képre!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több érdekességről olvashatsz itt: