Gyere velünk a Konyhakiállításra, és főzz lencsés dahlt Pikács Árpival

Idén is megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb konyhai trendeket bemutató eseménye, a Konyhakiállítás. Az informatív bemutatók és a konyhai újdonságokat felvonultató standok mellett a színpadokon történő programokra is érdemes lesz figyelni, például a Nosalty séfjére, Pikács Árpira, aki vasárnap élő főzőműsorral várja az érdeklődőket.

Március 1-3. között zajlik majd a Papp László Budapest Sportarénában a 14. Konyhakiállítás. Minden érdeklődő, lakásfelújító és trendkövető jól teszi, ha ellátogat a rendezvényre, ugyanis a programfüzet igen sok érdekességgel kecsegtet. A konyhát, mint helyiséget középpontba állító kiállítás szorosan rajta tartja ujját a hazai és nemzetközi trendek pulzusán, így minden évben megújult, friss és aktuális felhozatallal jelentkezik, mind a kiállítók, mind a megszólalók terén.

Gyere velünk a Konyhakiállításra, és főzz lencsés dahl-t Pikács Árpival

A Konyhakiállításon bemutatkoznak a legújabb lakberendezési trendek, bútorkompozíciók, építőanyagok és fenntartható ötletek is, egyszóval minden, ami a tökéletes konyha megalkotásához vagy felújításához szükséges.

Persze egy konyha étel nélkül mit sem ér: a sok szakmai program és kiállítás mellett élő főzőműsorok egész sora foglalja majd el az arénában felállított Samsung Nagyszínpadot. Gáspár Bea, Bernáth József és Sárközi Ákos mellett a Nosalty SHOWSZÓRÓ gasztro-tehetségkutatójának első helyezettje és videós séfje, Pikács Árpi is jelen lesz majd, hogy a nézőközönséget rabul ejtse ízes-illatos vöröslencsés dahljával.

Árpi 2023-ban lépett többfordulós tehetségkutató-veresenyünk dobogójára, azóta pedig saját videósorozatában, az Árpi keni-vágja epizódjaiban mutatott egy csokornyi otthon is bevethető, praktikus és hasznos séftippet a nézőknek. Szegedi halászlevét, sült kacsacombját és olasz farsangi fánkját azóta is emlegetjük a szerkesztőségben...

Most nektek is lehetőségetek lesz megkóstolni Árpi isteni főztjét, no meg persze ellesni tőle jó pár hasznos konyhai furfangot – ezeket boldogan megosztja majd, miközben elkészíti az ínycsiklandó vöröslencsés dahlt.

Ne maradjatok hát le a 14. Konyhakiállításról, vegyétek meg a jegyet most, vagy játsszatok velünk a Nosalty Facebook-oldalán, ahol a helyes válaszadók között egy páros belépőt sorsolunk majd ki!

További információk elérhetők a Konyhakiállítás weboldalán!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek