8 tipp, hogy minél több helyet tudj felszabadítani a konyhádban

A konyhai helyhiány örök probléma, de nem megoldhatatlan.

Talán nincs is olyan ember, aki néha nem érzi úgy, hogy egyenesen lehetetlennek tűnik, hogy elférjen a konyhában, nem is beszélve a rend fenntartásáról. Cikkünkben olyan egyszerű tippeket adunk, amelyek segítségével seperc alatt szabadíthatunk fel helyet otthonunk egyik legforgalmasabb pontján. Így lehet több helyed a konyhádban, mutatjuk!

Forrásunk volt.


Még több lakberendezés:

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek