Az 5 legszebb konyhapadlótrend 2022-ben

Költözöl, és rád vár (többek között) a konyha berendezése, nem is beszélve a járólap kiválasztásáról? Vagy felújítanád a meglevő padlót? Mutatjuk, ebben az évben mik azok, amik mennek.

A konyhában a bútoron, étkezőasztalon, esetleges konyhaszigeten vagy a fal színén kívül igencsak fontos a megfelelően praktikus és esztétikus konyhai járólap kiválasztása is. Ha felújítasz vagy költözöl, ide süss, mutatjuk, ebben az évben mi a menő!

1.) Nagy méretű kő járólapok

Akár a Downton Abbey konyhájában is el tudnánk képzelni ezeket a hatalmas kő járólapokat a konyhában. Letisztult, visszafogott színekben ajánlott őket bevetni, melyeken a kosz sem látszik, ezekkel tényleg csak nyerhetünk. Strapabírók, mutatósak, kiállták az idők próbáját.

Hatalmas kőlapok a klasszikus/rusztikus konyhákért (forrás)

2.) Mészkő járólap

Több évtizede elterjed burkolattípus, mely mellett több érvünk is van: mustáros-szürkés-bézses színével igen semleges hatású, így számos stílushoz és színhez illik.

A mészkő halovány, fosszíliákkal tarkított mintázata természetességet sugároz, így beltérre és kültérre is ajánlott választás.

Mészkő burkolat bárhol, bármikor (forrás)

3.) Fahatású hidegburkolat

A hajópadló hatású porcelánburkolat kettő legyet üt egy csapásra: a fa szerelmeseinek is kedvez, de könnyebben is kezelhető, főleg ha egy forgalmas, sokat használt konyháról beszélünk, hiszen könnyeben takarítható, tisztán tartható. Meleg hatású, otthonos, a porcelán ridegsége nélkül!

Fahatású padló famentesen (forrás)

4.) Meszelt hatású, tengerparti ház hangulatú csempék

Igen, ezeket bizony egy tehetős amerikai család nyaralójába képzelnénk el, ahol az egész falat beborító üvegajtó rögtön a tengerpartra nyílik. Szóval elő a koszos, kőmosott, meszelt hatású burkolatokkal, már csak a talpunkon behozott homok hiányzik!

Tengerparti fless (forrás)

5.) Halszálkás megoldások

Lehet valódi fa vagy csak fa hatású kőburkolat, válaszd, amelyik közelebb áll a szívedhez. Időtálló, mindig lesz rá kereslet, mert gyönyörű, de tény, hogy nehezebb hozzá passzoló bútorokat találni, hiszen cikkcakkos elrendezésével optikailag kicsit megnehezíti a dolgokat.

Halszálka a különleges hatás kedvelőinek (forrás)

Forrásunk volt.


Még több konyhabútor itt:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek