Kiválasztották az év legjobb büfékocsiját!

Az idei év utolsó Food Truck Show-ján ismét kihirdették az év legjobb büfékocsiját, valamint a Magyar Streetfood Egyesület szakmai díjának nyertesét. 

Az idei évben a Kincsem Park helyett a Margitszigeten tartották meg a Food Truck Show-t szeptember 18. és 20. között. A rendezvényen 30 kocsi gurult be a szigetre, a látogatók pedig nemcsak magyaros, de spanyol, olasz, amerikai ízekkel, desszertekkel, fröccs- és sörkülönlegességekkel is találkozhattak a hétvégén.

„Dacára annak, hogy ez az év átírta a terveinket, és jóval később kezdődött el a szezon, 8 db új kocsi is csatlakozott a csapathoz. 7 vidéki városban, családias hangulatban, de mindig maximális létszámmal, elégedetten zárjuk az idényt” – értékelte az évet Vad-Horváth Zoltán főszervező.

A Food Truck Show idei online szavazásán bárki letehette voksát kedvenc büfékocsija mellett. A legtöbb közönségszavazatot idén is, 2018-hoz hasonlóan a Food Maffia csapata nyerte.

Mogyorósi Tamás mindig meg tud újulni. A vállalkozását anno kubai szendvicsekkel indította, de a mostani menün már vörösboros, rozmaringos muflonsült szerepelt, pirított nudlival.

A szakmai díjat rendhagyó módon egy italt árusító kocsi nyerte. A Legenda Sörfőzde kezdetektől jelen van a Food Truck piacon. A főzde kimagasló eredményekkel, díjakkal büszkélkedhet, és ezúttal a Magyar Street Food Egyesület szakmai díját is bezsebelte.

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek