Legyen élethű kígyó vagy maga Mr. Bean, van egy anyuka, aki bármit megformáz a tányérodon!

Egy belga anyuka unaloműzésként híres mesefigurákat, színészeket és énekeseket kezdett el megformázni az általa készített ételekből. Most ő az internet kedvence!

Jolanda Stokkermans-t gyerekei vették rá arra, csináljon egy Instagram-oldalt az általa készített ételeknek, hiszen a nő olyan kreációkat képes a tányérra felvinni, amelyet egészen biztos, hogy nem lát minden nap az ember.

A belga anyuka tavaly kezdte el feltölteni képeit saját Instagramjára, eleinte azonban még visszafogottabb stílusban készült tálalásait mutatta meg a közönségnek. Jolanda-t némiképpen az interneten található izgalmas kreációk ihlették meg, így kezdett el saját figurákat megformázni az ételekből, mondván, nem akart unalmas ételekről unalmas fotókat készíteni.

Jolanda rövid idő alatt olyan híres karaktereket formázott meg, mint Mr. Bean, A nagy pénzrablás főszereplőjét, Tokyo-t, Leia hercegnőt, Chewbacca-t, Jokert vagy Elza hercegnőt a Jégvarázsból, de a látványos ételek között feltűnik még Dua Lipa, Billie Eilish vagy éppen Tiger King portréja is.

Izgalmas kreációi nemcsak hatalmas népszerűséget hoztak neki, idén már rengeteg felkérése jött, címlapra kerülhetett egyik ehető portréja, de már egy készülő szakácskönyvhöz is felkérték őt illusztrálni.
View this post on Instagram

SPECIAL 10K GIVEAWAY! 🧡🧡🧡 I will make a portrait in food art of ANY person or animal of YOUR choice!!! It can be a portrait of you, your pet, your grandmother, your best friend or your children etc..🧡🧡🧡 I made this portait of @mrbean with creamy garlic mashed potatoes. To enter: - Like this post - Tag two friends - Follow me @demealprepper - To double your chances, you can share this post in your story! The winner will be chosen by my children and anounced on August 1st! #demealprepper #giveaway #edibleart #portrait #foodportrait #foodart #foodartist #femaleartist #food52 #funwithfood #funfood #foodartfun #instagram #cool #foodprojectofukraine #mrbean #rowanatkinson #foodlovefollow #win #theartofplating #contemporaryart #10k

A post shared by De Meal Prepper (@demealprepper) on

A képeket jól látható, hogy Jolanda egyaránt dolgozik saját készítésű, valamint kész ételekkel is, a tányérokon felhasznált alapanyagokat pedig minden posztban megosztja a követőkkel. Kedvenc alapanyagai közé tartozik a tészta (házi készítésű és bolti egyaránt), a felvágottak, a lencse, de különböző zöldségek és gyümölcsök is egyaránt fellelhetőek a tányérokon.
Ez is érdekelhet:

via The Sun

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek