Bezár sokak kedvenc debreceni bisztrója: szomorú ok áll a háttérben

Üde gasztro színfoltjától, és egyben hiánypótló bisztrótól búcsúzik Debrecen, ugyanis az elmúlt évek gazdasági terhei erősen megviselték a helyet. Facebook-posztban búcsúztak vendégeiktől.

A Kis Padlizsán vegán bisztró 2016-ban indult útjára nagy reményekkel, melyek részben igazzá is váltak, de az elmúlt 3 évben sok gonddal küzdött az étterem. Hosszas mérlegelés után a bezárás mellett döntött a vezetőség.

Hiánypótló bisztró zár be Debrecenben/ kép forrása

Nagyon köszönjük nektek, hogy végigkísértétek a Kis Padlizsán életét! Köszönjük, hogy idáig velünk voltatok, nyitottak voltatok ránk, és ezen a nem egyszerű »terepen« támogattatok bennünket!

– áll a Facebook bejegyzésben.

A Bajcsy-Zsilinszky utcában álló bisztrócska október 5-ig fogadja vendégeit, utána a helyieknek és a városba látogatóknak is végleg el kell búcsúznia Debrecen kedvelt bisztrójától.

Kimondhatatlanul nagy köszönet és végtelen hála a csodás csapatunknak, akikre a legmeredekebb időszakban is számíthattunk! Az a hozzáállás, amit veletek megtapasztalhattunk az páratlan.  Rengeteg csodás, vicces, mozgalmas pillanatot éltünk meg együtt

– búcsúznak vendégeiktől.

A Kis Padlizsán minőségi, friss ételekkel várja még látogatóit október első hetében.

Forrásunk volt.

A kép forrása: Facebook


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...