Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kim Kardashian testvére eladta nem akármilyen luxusotthonát, amiben 19 éves kora óta élt

Kylie Jenner nem kis összegért adta el Beverly Hills-i luxuspalotáját. Hogy pontosan kinek? Az is kiderült! 

Több felújításon, tulajdonoscserén is átesett az az 1991-ben épült Beverly Hills-i luxuspalota, aminek tulajdonosa többek között Kylie Jenner is volt.

Lapinformációk szerint a milliárdos celeb megunta a kacsalábon forgó palotát, és az eladás mellett döntött. A birtokot az Egyesült Arab Emírségek-beli Mohammed bin Hamad bin Mohammed Al Sharqi sejk vette meg, 17 millió dollárért.

A félkör alakú ház többek között 5 hálószobával, hét és fél fürdőszobával, hatalmas kerttel, valamint két tűzrakóhellyel felszerelt.

A szobák a legmodernebb technológiai eszközökkel vannak felszerelve, emellett márvány kandalló, tenisz- és golfpálya, természetesen medence, borospince és hangszigetelt moziszoba is található a birtokon.


A házat eredetileg Betty Jane Rhodes és Willet Brown, az egykori televíziós iparmágnás építette 1991-ben. Az otthonba 2017-ben költözött be az akkor 19 éves Kylie Jenner.

A konyha tágas, világos, gyönyörű kilátással. A színválasztásban semmi meglepő nincs, a fehér uralja a helyiséget. 

A konyha egy másik szemszögből. A fehér elemeket a fekete és a szürke teszi változatossá. A márvány pedig nemcsak a konyhaszigeten, de a falakon is visszaköszön.

Nektek hogy tetszik?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!