Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Miley Cyrus teljes titokban, egy kisebb vagyonért adta el malibui házát – Kukkants be!

Miley Cyrus megvált malibui házától, az ingatlant pedig a dalszerző-producernek, Matthew Wildernek adta el. De milyen házat hagyott maga mögött az énekesnő? Mutatjuk!
Miley Cyrus és exférje, Liam Hemsworth vendégházként és kreatív stúdióhelyként használta a kaliforniai Malibu csendes, zöldövezeti részén található ingatlant, amin most a fiatal énekesnő 1,7 millió dollárért adott túl. 
 
 
A négy hálószobás, három fürdőszobás ingatlan tágas terekkel, egyszerű, de modern berendezéssel bír, amihez egy nagy, zárt kert is tartozik. 
 
 
Miley Cyrusnak egyébként nem ez volt az egyetlen ingatlanja Malibun, az énekesnőnek volt még egy háza a környéken, amely sajnálatos módon teljesen leégett a 2018-as kaliforniai erdőtűzben. Akkor, a romokról az énekesnő exférje, Liam Hemsworth osztott meg egy igen szomorú fotót. 
 
„Az utóbbi néhány nap elég szívszorító volt. Mindössze ennyi maradt meg az otthonomból. A szeretet felirat”  – írta akkor a színész. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liam Hemsworth (@liamhemsworth) által megosztott bejegyzés,

 
Szerencsére ez a kisebb, szerényebb otthon megúszta a nagy erdőtüzet, a válás után az ingatlan pedig Miley tulajdona maradt, egészen mostanáig. 
 
 
A lakás nagyon tágas, az amerikai konyha, étkező és nappali teljes egészében egybe nyitott, a hatalmas kert felé nyíló világos ablakok pedig még inkább tágassá teszik a házat. 
 
 
Az étkezőben és a konyhában is a földszínek a mérvadóak, meglepő módon a fehér kevésbé hangsúlyos. 
 
 
A 28 éves énekesnő teljes titokban adta el ezt a kicsit visszafogott, de nagyon fiatalos malibui otthont. Miley-nak ezen a házon kívül Los Angelesben és Nashville-ben is található egy-egy luxusotthona, utóbbit állítólag 5,8 millió dollárét vásárolta meg évekkel ezelőtt. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!