Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezt az idei, otthoni medencetrendet te sem láttad szembejönni, az egészen biztos!

A 2020-as év minden szempontból különleges, nemcsak furcsa helyzeteket, de érdekes trendeket is magával hoz. Erre a házi medencés megoldásra senki nem számított. 
Idén nagyon sokan döntenek úgy, hogy külföldi utazásaikat inkább jövőre halasztják, mások pedig teljesen lemondanak idén a nyaralásról. Bánkódni azonban egy picit sem kell, hiszen most igazi tengerparti élményt varázsolhatunk a legújabb medence trend segítségével a hátsó kertünkbe is. 
 
 
A Piscinas de Arena NaturSand nevű spanyol cég arra specializálódott, hogy medencéik a homokos tengerpartokat idézzék meg otthonunkban. Az sem baj, ha van már a kertben egy medence, a társaság annak átalakítását is vállalja, így napok alatt lehet saját tengerpartod a rózsalugas mellett. 
 
A cég állítása szerint „a természetes tengerparthoz hasonló környezetet tud nyújtani”, és termékfotóik alapján ez  a kijelentés cseppet sem túlzás.
 
Nézzétek: 
 
Tudjuk, hogy ezeket a megoldásokat aligha lehet nagyban kivitelezni, a végeredmény mégis nagyon ízléses. 
 
 
„A medencék szabadalmaztatott homokfelülete szemcsés, de szilárd” – mondta a Piscinas de Arena NaturSand szóvivője a Bored Panda-nak. „Nem laza homokból készül, kötőanyagokkal van rögzítve a medence szerkezetének betonfelületéhez.”
 
A cég a személyre szabott ajánlatoktól sem riad vissza, mint mondják, ha az időjárás engedi, akár 30 nap alatt is lehet saját homokos tengerpartunk. 
 
 
A társaság jelenleg Spanyolországban és Portugáliában működik, de medencék építését vagy felújítását a világ minden táján elvégzik. Portfóliója több mint 800 projektből áll, több mint 14 különböző országban készítettek már homokos tengerpartot az otthonokba, többek között az Egyesült Államokban, Mexikóban, Argentínában, Chilében, Bolíviában, Kolumbiában és Brazíliában.
 
 
Nektek hogy tetszik? 
 

Ez is érdekelhet:

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Tue, 2020-06-23 21:37

Megrendelésre bizonyára cápát is telepítenek, esetleg medúzát. Tényleg ez kell a nosalty olvasóinak?