Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Végre Ashton Kutcher és Mila Kunis otthonába is beleshetünk

A közös Los Angeles-i „kuckó” éppen eladó, a sztárpárnak pedig nagyon jó az ízlése, már ami a ház felépítését és berendezését illeti. 

Mila Kunis és Ashton Kutcher egy hosszú évek óta tartó barátságot követően 2012-ben szerettek egymásba, két évvel később megvolt az eljegyzés, majd 2015-ben össze is házasodtak.  Még 2014-ben vásárolták meg közös otthonukat a Los Angeles-i a Beverly Hills-ben. Az ingatlant akkor tízmillió dollárért, azaz hárommilliárd forintért vették meg.

A 683 négyzetméteres villa összesen öt hálószobával, valamint öt és fél fürdőszobával rendelkezik. A házban található például szauna, edzőterem, hatalmas kert medencével, és egy óriási bortároló is. Az otthont jelenleg 14 millió dollárért, átszámítva 4,3 milliárd forintért árulják.
 
 
Természetesen, mint mindig, minket az étkező és a konyha érdekelt a legjobban, ami nem is okozott csalódást. Az étkező például egyszerű, letisztult és elegáns is egyben, mégsem unalmas, egy laza baráti vacsorának és egy kicsit ünnepélyesebb találkozónak is tökéletes helyszín. Az óriási asztalt csodaszép fehér, fotelszerű székek veszi körbe. A hatalmas ablakoknak köszönhetően világos a helyiség, amit a fehér szín tovább tágít az óriási tükörrel együtt.
 
 
 
A konyhában szintén a fehér színek és anyagok dominálnak. A hatalmas teret fehér márvánnyal borított konyhasziget töri meg, amit három, bársonnyal bevont szék zár.
 
 
A konyhaszekrény zárt és vitrines részeket is tartalmaz, amitől még légiesebb lesz az amúgy is tágas tér. 
 
 
A konyha és a nappali szinteltolással van összekapcsolva, a fentebb található képen pedig jól látható, milyen harmonikus a szinte teljesen egyterű földszint ebben az amúgy is szépen és barátságosan kialakított házban. 
 
Laknátok itt? Mi nagyon! 
 

Ez is érdekelhet: 

via dirt

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!