Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Will Smith házától tényleg tátva marad az ember szája

Az igen különleges kaliforniai luxusotthont Stephen Samuelson tervezte, ahol Will Smith és családja élnek.
Will Smith nevét szinte az egész világ ismeri, így nem csodálkozunk rajta, hogy a színész és felesége, Jada Pinkett Smith egy olyan gyönyörű otthon tulajdonosai, amely már a 2010-es évek elején is több mint 42 millió dollárt ért. A hatalmas, mégis barátságos ház, vagy inkább birodalom a kaliforniai Calabasasban található, a birtok pedig akkora, hogy saját irányítószámmal rendelkezik. 
 
 
A tizenhárom háló- és hat fürdőszobás kastélyban meditációs szoba és zenei stúdió is van, tekintve, hogy a család több tagja is komolyabban foglalkozott illetve foglalkozik zenéléssel. 
 
 
A ház olyannyira különleges, hogy minimális gépi segítséggel, szinte teljes egészében kézzel építették fel, sőt, minden berendezési tárgy – leszámítva az elektronikai eszközöket – is kézzel készült. Nem meglepő, hogy az egyedi megoldásokkal ellátott otthont több szakmai díjjal is jutalmazták. Az étkezőben egyedi gyártású asztal található, a diófából készült étkezőszékek bronzszállal vannak kárpitozva, a gyapjúból készült szőnyeg pedig igazán elegáns, mégis visszafogott kiegészítő.
 
 
A konyhában a tervező, Samuelson 19. századi tölgyfából készített szekrényeket helyezett el és építtetett be. A rusztikus, mediterrán konyha tökéletesen illeszkedik a lakás stílusához. A helyiséget a mennyezeti gerendák teszik teljessé. Itt aztán jókat lehet főzőcskézni! 
 
 
A luxusházban külön található a reggeliző, ahonnan csodálatos kilátás tárul a kertre és a tóra. 
 
 
A ház érdekessége még a Will Smith és felesége szobájából nyíló, egzotikus stílusú wellness fürdőhely, ami igazán hangulatosra sikerült. 
 
 
 
Mit szóltok Will Smith különleges otthonához? Annyit még elárulunk, hogy a hatalmas telken egy kosárpálya, valamint egy teniszpálya is található. 
 

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!