Kiderült, mikor versenyzik Veres István a Bocuse d'Or európai döntőjén

Bár a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a Bocuse d'Or májusi európai döntőjét, a világ leghíresebb gasztronómiai versenyére új időpontot jelöltek ki. 

Még február elején adtunk hírt arról, hogy a Bocuse d'Or magyar selejtezőjét Veres István, a Michelin-csillagos Babel séfje nyerte meg. A fiatal séf hiába kezdett el gyakorolni csapatával a május végére tervezett európai döntőre, a tallini versenyt a koronavírus-járvány miatt muszáj volt elhalasztani.

A Dining Guide információi szerint az eredetileg szeptemberre átütemezett versenyt végül október 15-16.között rendezik meg az észt fővárosban.

Nemcsak az európai verseny kapott új időpontot, az ázsiai össztérség selejtezőjét a normalizálódott járványhelyzetre hivatkozva július első két napjára hirdették meg a kínai Kantonban. A következő cukrász világbajnokságot 2021. január 24-25-én, a Bocuse d'Or világdöntőjét pedig január 26-27.között tartják meg a franciaországi Lyon városában.

Ezeket olvastad már?

címlap: Bocuse d'Or Facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek