Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiderült, ez az olasz étterem mikrózott kajákat árul!

Igencsak meglepődtek azok az angliai lakosok, akik a The Italian Stallion nevű étteremből rendeltek ételt, a rendelésekhez ugyanis egy levél és némi pénz is járt. 

Az Angliában található The Italian Stallion nevű étterem a derült égből került elő és lett elérhető étterem a  Diliveroo nevű ételfutár cég kínálatában. Az olasz ételeket kiszállító étterem minden különösebb gond nélkül küldte ki rendeléseit, ám rövid idő elteltével kiderült, hogy az egész étterem valójában nem létezik

Az étterem által kiszállított ételek mint egytől egyig szupermarketekben megvásárolt, előre elkészített és mikrózható fogások voltak – írja a 24.hu.

A történet ezen a ponton akár felháborító is lehetne, mégsem az, ha megnézzük, mi áll a háttérben. A kamu étterem „tulajdonosa” egy londoni youtuber, bizonyos Josh Pieters volt, aki saját csatornáján előszeretettel csinál olyan videókat, amelyben embereket ver át. 

Pieters vicce amúgy nem sült el rosszul. Az ugyan kiderült, hogy az Angliában híres Diliveroo ételfutár cég nem túl szigorú, ha a kiszállító éttermek megbízhatóságáról van szó, az átverésben részt vevő vásárlók nem tettek panaszt a kamu étterem ellen. A youtuber fiú minden rendelés mellé egy kis levelet és némi pénzt is küldött, amelyben bevallja a turpisságot, és egyben visszaküldi az ételre szánt pénzösszeget, ezzel is elnézést kérve mindenkitől, akit átvert. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!