Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

3 tipp, hogy mindig rendezett és tiszta legyen a lakásod 2020-ban

Tisztább, átláthatóbb otthont álmodtál meg magadnak 2020-ra? Akkor tegyél is érte! A következő praktikákat építsd be a mindennapi rutinba!    

Rend a lelke mindennek!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

G r a c e (@my_best_laid_plans) által megosztott bejegyzés,

 
Örök érvényű, elcsépelhetetlen mondás. Idén még most, az év elején vess véget a mosógép és a mosókonyha körül eluralkodó káosznak.  Te is szereted a kedvenc sorozatod alatt hajtogatni a ruhákat? Igen, nagyszerű ötlet, csak mire a tévé elé kerülsz, egy kisebb Mount Everest méretű ruhaheggyel kell szembenézned. Tégy inkább így: amikor végzett a szárítógép, azonnal pakold ki, és hajtogasd össze a ruhákat. Egyrészt rend lesz, és átlátható marad a mosókonyhád, másrészt a ruhák sem gyűrődnek meg, amiket aztán vasalhatnál szépen sorban! 
 
 
 

Könnyítsd az életed a konyhában is!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estudio de Cocinas (@cocinas5sentidos) által megosztott bejegyzés,

 
Ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor bizonyára sokszor előfordul, hogy nincs kedvünk bepakolni a mosogatógépbe, ami által eluralkodik az őskáosz a mosogatóban. Ha belegondolunk nettó 5 percről van szó, amivel véget vethetünk az edénykáosznak. Ne spóroljunk ezen a műveleten. 
 
 
 

Az a bizonyos konyhapult!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estudio de Cocinas (@cocinas5sentidos) által megosztott bejegyzés,

 
És minden olyan kínáló, kis tál, amibe előszeretettel szórjuk bele a kulcsokat, kuponokat és gyakorlatilag mindent, ami a kezünk ügyébe kerül. Szoktassuk le magunkat, hogy tele pakoljuk a konyhapultot oda nem illő dolgokkal. Ami nem a konyhába való, rakjuk a helyére, és ne feledjük, a kínáló tálak sem arra valók, hogy fél évvel ezelőtt lejárt kuponok lapuljanak benne. Kevés idő rendet tenni, mégis sokat javít az összképen ! 
 

Ez is érdekelhet:

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!