Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Két furcsa ok, amiért be kellene szerezned egy húscsipeszt

A húscsipesz tulajdonképpen olyan, mintha meghosszabbítanánk a kezünket így kivitelezve, hogy a forró serpenyőben sülő húst megfogjuk. 

Van két dolog azonban, amiről szinte biztos nem gondolnánk, hogy húscsipesszel kivitelezhető. Az egyik ilyen takarítással, a másik pedig facsarással kapcsolatos, mutatjuk!

1. Bejutni a rések közé

Ha a háztartásodban sötétítőredőny vagy törölköző szárítós radiátor van, ez az egyszerű megoldás sokat segíthet a takarításban: végy elő két mikroszálas törlőkendőt és két haj- vagy befőttesgumit, és a húscsipesz két szárára gumizd rá a törlőkendőket. Ezzel a megoldással könnyen bejuthatsz a rések közé, a mikroszálas törlőkendőnek köszönhetően pedig egyszerűen megszabadulhatsz a felgyülemlett portól. 

2. Facsarj vele gyümölcsöt!

Ha nem elég erős a szorításod, de nincs otthon rendes citrom- vagy narancsfacsaród, egy húscsipesszel is kifacsarhatod a gyümölcseidet a képen látható módon. Itt a csipesz fogós végét érdemes megmarkolnod, egyetlen fogással pedig akkora nyomást gyakorolhatsz a citrusokra, hogy azokból rögtön kijön az összes lé!

Másra is használhatod a húscsipeszt! Kertészkedésnél tökéletes megoldás, ha a nemkívánatos állatokat (gilisztákat, hernyókat, meztelen csigákat) úgy szeretnéd eltüntetni, hogy nem nyúlsz hozzá a kis nyálkás testükhöz. A kisméretű húscsipeszt van, aki sétáláshoz is magával viszi, és a földön eldobott szemetet azzal szedi össze. 

Ha neked is van még ötleted, aminél hasznos kellék lehet a húscsipesz, oszd meg velünk kommentben!

Ez is érdekes lehet: 

via the kitchn

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!