Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őrült ötlettel állt elő a KFC - nem nagyon értjük, ki vágyik erre

Jövőre esküvőt tervezel a pároddal, és rajongsz a csirkeszárnyakért? Itt a KFC tematikájú lagzi, gyomorra biztosan szükség lesz hozzá!

Vintage, középkori, galaktikus vagy filmes tematikájú – ma már szinte nincsen olyan esküvői téma, amire ne lenne példa. A násznép öltözködésben ehhez igazodik, ahogyan a helyszín, a dekoráció és az összes kiegészítő is, a legutolsó köszönőajándékig. Miért pont a rántott csirkeszárny maradna ki a szórásból? Az ismert gyorsétteremlánc ugyanis ezzel rukkolt elő, így 2020 májusától már boldog, boldogtalan pályázhat a KFC „álomesküvőre”.

A fantasztikusan bizarr lehetőség egyelőre csak Ausztráliában érhető el, de ki tudja, akinek ez a szíve vágya, annak nincsen lehetetlen. A KFC most hat párnak ad lehetőséget arra, hogy a menüt és a kivitelezést is a híres gyorskaják égisze alatt tartsák meg.

A szerencsés kiválasztottak egy 200 fős násznép számára elegendő frissen sütött csirkés finomságot kapnak, továbbá a logójukkal ellátott díszítést és még fotófülkét is, hogy megörökíthessék a csodás napot. A helyszínt ugyan a párnak kell állnia, de igazi fanatikusoknak kézenfekvő az étterem maga, hiszen ki ne vágyna a piros műbőrszékes étkezők egyikében férjhez menni, kellemes, átható, húsos, fűszeres illatok közepette?

A tálalás is a szokásos piros-fehér vödrökben érkezik majd, így az étkészlettel sem kell bajlódni, de jó pár kéztörlőre egészen biztosan szükség lesz. Ha a jó hangulatot nemcsak zenével, de alkohollal is szeretnénk megtámogatni, azt már mindenkinek saját zsebből kell kifizetni.

Mit gondoltok, mennyire romantikus egy KFC lagzi?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!