Kedvenc konyhai trükkjeink 2012-ből

Az ételek elkészítését számtalan hasznos trükkel megkönnyíthetjük! A konyhai fortélyoknak köszönhetően a sütés-főzés nemcsak kötelesség lesz, hanem élvezetes, könnyed elfoglaltság is.

Reggelire, tízóraira

Az iskolai büfék és a munkahelyi menzák kínálatában nem mindig találjuk meg a fogunkra való, finom és egészséges reggeliket avgy tízóraikat. Éppen ezért a legjobb, ha a gyermekünknek, a párunknak és magunkat „jófajta hazait" csomagolunk.

Ez kerüljön a tízórais dobozba >>

A befőzés trükkjei

Télen nincs jobb, ha ebédnél házi készítésű, vitaminokban gazdag savanyúságokat kínálsz a családodnak! Persze a finom zöldségek nem kerülnek maguktól az üvegekbe, azonban ne aggódj, a befőzés egyszerűbb, mint gondolnád!

Zöldségeket a hűvösre! >>

Ünnepi fogások: add meg a módját!

Nem ünnep az ünnep ízes és zamatos húsételek nélkül! Hogy a sültjeid mindenkit lenyűgözzenek, fogadd meg hasznos tanácsainkat, és te leszel a meghitt, családi étkezések sztárja!

Az 5 legünnepibb húsétel >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.