Hamarosan tubusból nyomhatjuk majd ki a kávét?

Egy svájci startup egy forradalmian új terméket dobott piacra, mely teljesen megreformálhatja a kávézást.

Szerencsére manapság már ezernyi módon csillapíthatjuk a koffeinéhségünket, azonban a kirándulások alkalmával nem olyan könnyű kávét főznünk. Szerencsére a No Normal nevű cég által piacra dobott termék megoldja ezt a problémát. Az általuk kifejlesztett tubusos kávé egyszerre ígér valódi ízt és tényleg azonnali használhatóságot. 

Hamarosan tubusból nyomhatjuk majd ki a kávét?

A cég által kifejlesztett kávét egy alumíniumtubusból lehet kinyomni, melyből elég bőven két teáskanálnyit elkeverni egy pohár vízben. Egy tubusból körülbelül 15-25 adag készíthető.

A cég egyébként arra is ajánl megoldást, ha nincs nálunk víz: véleményük szerint egy darab kenyérrel vagy banánnal is bekaphatjuk a koffeinadagunkat. Szerencsére az édesítéssel sem kell bajlódnunk, hiszen a termék már gyárilag tartalmaz cukrot. Egy tubus 6200 forintnak megfelelő összegbe kerül a webshopban, ami 25 pohárral számolva 248 forint adagonként.

Igazából átgondolva ez igazán korrekt ár, azonban Magyarországra a szállítás még plusz 4000 forint, és ezt is csak akkor tudjuk igénybe venni, ha legalább három tubust vásárolunk.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.