Jennifer Lopez 2025. július 20-án érkezik Budapestre világkörüli turnéja keretében, és már most gondosan megtervezett előkészületek zajlanak a vendéglátás körül. Jennifer Lopez nem bízott semmit a véletlenre: a rendezvényszervezőktől Michelin-csillagos minőségű ételeket és 100%-ban bio alapanyagokból készült frissítő italokat kért – derült ki a Blikk cikkéből.
A feladattal a hazai szervezőcég a nagy elismerésnek örvendő esztergomi 42 Restaurant csapatát bízta meg, melyet Koppány Levente, Magyarország egyik legfiatalabb Michelin-csillagos séfje vezet. Az étterem már korábban is hírnevet szerzett a fine dining világában, különösen a szezonális és helyi alapanyagok kreatív felhasználásával.
Jártam korábban néhány Michelin-csillagos étteremben, de amit ezen a családias hangulatú helyen tapasztaltam, az mindet felülmúlta. A séf és a teljes személyzet alázata, elkötelezettsége egyedülálló, a dunai galóca vajmártással és kaviárral nevű étel pedig mindent vitt
- mondta el Guba Gábor, a koncertet lebonyolító magyar cég vezetője.
A séf, Koppány Levente is nyilatkozott a lapnak: elárulta, hogy a koncertszervezők személyesen látogatták meg az éttermet, ahol egy alapos, körülbelül egyórás kóstolót tartottak számukra, miközben részletesen megbeszélték Jennifer Lopez csapatának különleges étrendi elvárásait. A cél nem csupán a kifogástalan ízvilág biztosítása, hanem az egészséges, fenntartható étkezés is.
Ez a felkérés nemcsak szakmai presztízs, hanem egyben lehetőség is arra, hogy a magyar gasztronómia a világsztárok figyelmét is felkeltse.
Hírek, érdekességek, újdonságok: