6 házi fagyi és jégkrém receptvideóval ~ a krémes élvezetekért

Csodás jégkrémek és krémes fagylaltok várnak ebben az összeállításban, olyanok, amelyek után tényleg büszke lehetsz magadra, ha elkészültek...pedig nem is nehezek!

Ha szereted a fagyit, és igazán elhivatott rajongója vagy, akkor érdemes néhanapján otthon is megpróbálkozni vele. Készítsd el a saját változatodat ezek alapján a videók alapján!

1.) Sós karamellás

Otthon is könnyedén készíthetünk isteni finom és krémes karamellfagylaltot, és még csak gép sem kell hozzá. Itt a kánikula, készüljetek rá ezzel az ínyencséggel!

Recept itt!

2.) Feketeerdő fagyitorta

Csodálatos, otthon is elkészíthető fagyitortareceptet hoztunk Nektek, ami nem csak nagyon-nagyon finom, de kimondottan szép is. Próbáljátok ki valamelyik kánikulai hétvégén, nem fogtok csalódni benne!

Recept itt!

3.) Joghurtos málnafagyi

Ez a csodás málnafagyi a bizonyíték rá, hogy fagylaltgép nélkül is elkészíthető otthon mindenki kedvenc édessége.

Recept itt!

4.) Három hozzávalós eperfagyi

Könnyedén elkészíthető, nagyon gyümölcsös eperfagyi, amit otthon is pikk-pakk összedobhatunk.

Recept itt!

5.) Házi mini magnum

Ki ne imádná a Magnumot? Mi egyenesen megőrülünk a szájban roppanós csokoládéburokért és finom, nagyon vaníliás fagyiért. Viszont valljuk be, nem mindig a legolcsóbb mulatság, és bár a strandon mi is az eredetire voksolunk, otthon érdemes lehet elkészíteni a saját, házi verziónkat. Így tettünk most mi is, a végeredmény pedig szinte tökéletes lett!

Recept itt!

6.) Bounty jégkrém

Elképesztően valósághű és gyönyörű Bounty-utánzat házilag, csupa remek alapanyagból, saját kezűleg - egy finomság, amire tényleg büszke lehetsz!

Recept itt!

Címlapról ajánljuk

Két pályaelhagyó nyitotta meg az egyik legmenőbb kávézót Budapesten –...

Kicsit túlhaladva a Klauzál téren, egy letisztult, világos belső terű, otthonos kávézó várja vendégeit, immár negyedik éve. A Görföl Emese és Mario Jimenez által nyitott Dorado nem az első volt a fővárosi specialty kávézók sorában, valószínűleg nem is az utolsó, de mindenképp azok közé tartozik, amelyek túlélték a koronavírusos időszak okozta nehézségeket, és akik ki tudtak alakítani egy olyan vendégkört maguk körül, amelyre nehéz időkben is számíthatnak. Kávétúra Spanyolországból indulva, Új-Zélandon át Budapestig.

Nosalty

További cikkek