Itt egy kutya, aki imád kajákkal pózolni!

A legtöbb szőrös négylábú az étkezőasztalról lepottyanó sutyifalatokat röptében kapja be, de a kutyatányérra pakolt jutalomfalatok is pár perc alatt válnak köddé. Van kivétel?

Ez az öt éves, középtermetű kopó-féle vadászkutya azonban a kivételeket erősíti, közülük is a legszokatlanabbat. A Sid névre keresztelt beagle ugyanis a világ talán egyik legtürelmesebb négylábúja, aki annak reményében, hogy felkerül róla egy újabb fotó a Vine-ra, a Facebookra vagy az Instagramra, órákig képes a legcukibb fejjel pózolni gazdája fényképezőgépe előtt.

Annak ellenére, hogy Sid nem az a klasszikus kiállítási kutya, ő mindig illemtudóan és fegyelmezetten viselkedett. "Minden alkalommal, amikor valamit kap, csak tartja a szájában és vár az engedélyemre, hogy megehesse" - meséli a legtürelmesebb kedvenc gazdája, Alex Hopes.

"A közelmúltban a texasi Austinban jártunk, a helyi hamburgeres pedig egy extra adag sütit hozott Sidnek" - folytatta Hopes. "Persze ő akkor is csak tartotta nagy büszkén a szájában a jutalomfalatokat és imádta, hogy a bisztró tulajdonosa hosszan fotózza őt az édes finomsággal".

Ez a süti volt az a mérföldkő Sid életében, amikor gazdája felfedezte beagle-je kivételes tehetségét. Innentől kezdve pedig hol egy hot dog, hol egy fánk, hol pedig egy bacon szalonna került a kutya szájába, a fotós gyűjtemény pedig napról napra új felvételekkel gyarapodott.

A fotogén kutya gazdája azt is bevallotta, hogy a legtöbb esetben persze Sid kap egy-két falatot a szájában tartott ételekből. Egyet kivéve. "A hot dogot nem nagyon szeretjük, de amíg Sid szorgalmas és tehetségével mindenkit lenyűgöz, addig néha kap egy-egy szeletet a tortából vagy a ropogós szalonnából". - mondja Hopes.

Austinban egyébként már igazi híresség Sid, egy évvel ezelőtt, amikor elütötte egy autó, GoFundMe néven egy önkéntes alapítványt is létrehoztak a pózőr kutyának, hogy pénzt gyűjtsenek a műtétjére. Össze is jött több ezer dollár a balesetet szenvedett kutya felépülésért, gazdája pedig akkor megígérte, hogy az önzetlen segítségért cserébe egy könyvet jelentet meg "Sid kalandjai" címmel, amiben a beagle legjobb fotóinak gyűjteményével igyekszik viszonozni az emberektől kapott támogatást.

Sid a baleset óta egyébként tökéletesen rendbe jött, a fejedelmi beagle mára pedig több ezer követőt szerzett az Instagramon, így népszerűsége a közösségi oldalakon a legfelkapottabb gasztrocelebekével vetekszik.

Olvastad már?

Kutyakeksz 3 hozzávalóból

(via Huffintonpost)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek